Новини МКЛ №3

В амбулаторно-діагностичному відділенні для покращення умов праці та комфорту співробітниками проведені ремонти в кабінетах кардіолога, гастроентеролога, невролога з залученням позабюджетних коштів.

З метою підвищення свого рівня кваліфікації лікар гастроентеролог Бурка Н.М. та лікар кардіолог Малачевська А.І. 04.06.2015 р. – пройшли тренінг програму – «Мистецтво лікування: контроль, профілактика, якість життя».

Дані по Палаті інтенсивної терапії

 

  • З метою вдосконалення практичних навиків серед персоналу, для медичних сестер відділення була прочитана розширена лекція на тему “Катетеризація периферичних вен”,після чого біля ліжка хворого співробітники зі стажем поділились досвідом з молодими колегами.
  • Медичній сестрі ПІТ Зінченко Меланії Трофимівні винесена усна подяка від пацієнтів за бездоганну сумлінну працю,високий професіоналізм та чуйне ставлення до хворих.
  • Співробітники колективу ПІТ МКЛ№3 отримали змогу доповнити арсенал засобів для порятунку життя хворого.Прийнято в експлуатацію відремонтований дефібрилятор RAY TRONIC DEFI-CARD E.

В геріатричному відділенні за поточну неділю зроблено:

  • закуплено фарбу і пофарбовано холодильники і двері в палатах відділення реабілітації учасників і інвалідів війни;
  • закуплено миючих засобів на суму 500 грн.;
  • 29.05.2015 р. – отримана подяка на гарячу лінію від пацієнтів геріатричного відділення.

“Центр мікрохірургії ока” МКЛ №3

02.06.15 колектив лікарів “Центру мікрохірургії ока” МКЛ №3 прийняв участь у засіданні Вінницького обласного товариства офтальмологів присвяченому проблемам неврології і офтальмології. Учасниками конференції були як провідні лікарі-офтальмологи Вінниці,так і лікарі-неврологи інсультного,неврологічного для хворих з порушенням мозкового кровообігу та нейрохірургічного відділеннь Вінницького обласного психо-неврологічного диспансеру. Темою обговорень стало виявлення та діагностика інсультів,порушень мозкового кровообігу та пухлин головного мозку лікарями-офтальмологами до появи неврологічних симптомів.

На цьому тижні було проведено нововведення в “Міському центрі мікрорхіругії ока” МКЛ №3. Відтепер у відділенні можна отримувати лікування захворювань сітківки і переднього відрізку ока методом електрофорезу. В цій методиці використовується комплексний напрямок електротерапії,при якому вводиться лікарська речовина безпосередньо у структури ока через спеціальні адаптовані очні ванночки. Такий вид лікування вже активно застосовується в інституті очних хвороб і тканиннох терапії ім. В.П. Філатова,Київському центрі мікрохірургії ока та інших провідних лікувальних офтальмологічних закладів України і відтепер доступна мешканцям м.Вінниці.