Робота відділення за тиждень

likarnya Міська клінічна лікарня №3

У відділенні АДВ протягом тижня були проведені заходи щодо покращення благоустрою території лікарні.

18-19.06.2015 – лікар дерматовенеролог Мельник А.Б.  перебувала на Кам`янець – Подільських  дерматовенерологічний читаннях.

В ЦМХО цього тижня був успішно прооперований пацієнт з термінальною глаукомою з крововиливом у передню камеру ока. Хворому було показано хірургічне видалення ока,але завдяки поєднанні двох видів антиглаукоматозних операцій лікарю-хірургу вдалось не лише зберегти око як орган, знизити внутрішньоочний тиск до норми, але й очистити передню камеру ока.

В терапевтичному відділенні  проведено косметичний ремонт зони демонтованих вхідних дверей у відділення, організували оформлення бомжа С.  до будинку безпритульних (зроблено паспорт, викликана соціальна служба) впроваджено в клінічну практику застосування препарату Гепавал, як ефективного засобу для лікування токсичних гепатитів, гепатозів та цирозів та як дезінтоксикаційного засобу при отруєнні НПЗЗ.

За минулий тиждень у відділенні анестезіологічної групи з ПІТ:

  • виконано замовлення на придбання штативів для внутрішньовенних інфузій та маніпуляційного столика
  • на прикладі впровадження препарату ТЕЛМІСАРТАН з групи антагоністів рецепторів ангіотензину II було відмічено якісне та тривале зниження артеріального тиску у хворих на гіпертонічну хворобу з групи високого ризику серцево-судинних ускладнень.
  1. Геріатричне відділення підготувалось до проведення акредитації.
  2. При сприянні адміністрації лікарні з 30.06.15 буде розпочато ремонт душових кабінок у відділенні реабілітації ІВВВ.