ВАКЦИНАЦІЯ ПРОТИ COVID-19

vaccination-until-covid19

МКЛ3 повідомляє, що масове та регулярне проведення вакцинації – це ефективний засіб контролю над керованими інфекціями як в національному, так і в глобальному масштабах.

Вакцинація проти COVID-19 – це найважливіший інструмент, який допоможе нам покласти край пандемії. Разом з тим потрібно пам’ятати, що ніхто не може вважати себе в безпеці до тих пір, поки в безпеці не буде кожен.

Пандемія COVID-19 продемонструвала важливість імунізації, і ми повинні в повній мірі використовувати потенціал наявних в нашому розпорядженні вакцин.

Слід також наголосити, що скорочення планової імунізації внаслідок COVID-19 призведе до наслідків, які будуть відчуватися ще довгий час після того, як закінчиться пандемія.

Послуги планової вакцинації повинні надаватися навіть під час пандемії.

Нашим громадянам необхідно забезпечити захист від інфекцій, що попереджаються вакцинацією. Будь-яке порушення в проведенні рутинної вакцинації, навіть на короткий час, призведе до зростання числа сприйнятливих осіб і, як наслідок, виникнення спалахів або зростанню випадків вакцинокерованих інфекцій, в тому числі й випадків з тяжким перебігом, що потребуватимуть госпіталізації, проведення інтенсивної терапії.

Імунізація є питанням національної безпеки, оскільки здоров’я українців – усіх разом і кожного зокрема, залежить від рівня охоплення щепленнями в країні.

vaccination against covid19
vaccination sign up for the queue